Nieuw van Nordica: de Pro Machine

Machine Fit. Dobermann DNA.

Met de nieuwe Pro Machine van Nordica voelden skiërs zich nog nooit zo comfortabel met zo veel power! Nordica nam het all-day comfort en de all mountain veelzijdigheid van de award winnende Speedmachine en combineerde dit met het DNA van de World Cup Dobermann. Het resultaat? De nieuwe Pro Machine, de meest geavanceerde 98 millimeter all mountain skischoen ooit!

De Nordica Pro Machine is de perfecte combinatie van power, precisie en performance. De nieuwe, lichtgewicht Tri-Force Matrix Frame Constructie zorgt voor meer power en minder gewicht. De perfectie fusie van een kortere, anatomisch gevormde shell en het nieuwe Tri-Force frame verhoogt de performance, zonder extra gewicht. Dankzij het gebruik van lichtgewicht kunststoffen wordt het gewicht met maar liefst 25% gereduceerd.

De unieke Tri-Force constructie bestaat uit drie delen, die samen voor de perfecte combinatie van power en comfort zorgen:

- de zachte kunststof flap op de bovenkant zorgt ervoor dat je de skischoen makkelijk kunt aan- en uittrekken.
- het stijvere, anatomisch gevormde frame zit comfortabel om de voet.
- de stijve achterkant en zool zorgen voor een optimale overdracht van kracht van de voeten naar de ski's.

Maar, dat is nog niet alles! De Pro Machine is tevens de eerste 98 millimeter, high performane all mountain skischoen met een Michelin GripWalk zool. Het nieuwe, volledig geïntegreerde GripWalk teen- en hielsysteem zorgt voor onovertroffen grip op sneeuw, ijs en eigenlijk elk ander oppervlak waarin een skiër terecht kan komen als hij de hele berg skiet.