Aan zelfvertrouwen geen gebrek

Nordica Santa Ana

Skiërs zijn net zoals sneeuwvlokken: geen twee zijn exact hetzelfde. Sommige skiërs zijn vrije geesten die graag grote bergen en diepe sneeuw ontdekken, anderen leven voor de perfecte bocht en grote vlaktes met verse sneeuw. En dan heb je nog de skiërs die gewoon alles willen doen. Wat je voorkeur of skistijl ook is, Nordica heeft de perfecte Santa Ana voor jou. Ski hoe jij wilt skiën.

Speels, lichtgewicht en vol power, de Santa Ana collectie is ontworpen voor vrouwen die de hele berg willen skiën. Of je nu kiest voor een avontuur in diepe sneeuw of een dag met vrienden op de piste, de Santa Ana inspireert en zorgt voor zelfvertrouwen. De nieuwe tip van de ski’s in deze collectie heeft een lichtgewicht, dempende houten kern, die de Santa Ana zachter en makkelijker te manoeuvreren maakt. Meer plezier tijdens het skiën dus!

Van het begin tot het einde, de Santa Ana zorgt voor plezier en een soepele en krachtige ski ervaring. Het design is ontzettend gebalanceerd en veelzijdig, wat zorgt voor zelfvertrouwen op alle terreinen en in alle condities. De nieuwe constructie en vorm combineren de true tip technologie, een met carbon versterkt chassis, een terrein afhankelijke metalen kern en een geupdate maatvoering. Het resultaat? Stabiliteit waar je het wilt en flexibiliteit als je het nodig hebt. Dit zorgt voor een makkelijk te hanteren, speelse ski. De modellen met minder metaal zijn speelser en ideaal voor in zachte sneeuw, de modellen met meer metaal zijn stabieler en perfect voor in harde sneeuw. Voor welke Santa Ana ga jij?