Gemaakt om beter te presteren

Ontworpen voor een licht, comfortabel en warm gevoel

De Strider skischoenen zijn speciaal gemaakt voor mannelijke en vrouwelijke skiërs die liever in de nieuwe lijnen skiën dan rondhangen en wachten in de oude. Dankzij het lichtgewicht, design en 100 mm wijde leest zitten ze elke voet als gegoten. De Strider maakt de tocht bergop makkelijker, zonder de performance op de afdaling te beïnvloeden.

Het alpine hike mechanisme maakt een bewegingsrange van 46 graden mogelijk, terwijl de ski mode zorgt voor een ongeëvenaarde power en nauwkeurigheid tijdens de afdaling. Voor een perfecte pasvorm kunnen de lichtgewicht schaal en liner volledig aangepast worden. De Primaloft isolatie houdt de voeten warm en droog. De skischoenen sluiten namelijk kou en nattigheid buiten, aangezien de Strider waterdicht is.

Het was niet makkelijk om een hiking schoen te maken die net zo goed hiked, als een skischoen van Nordica skiet. Daarom heeft Nordica Michelin benaderd voor het design, de ontwikkeling en de bouw van een revolutionaire nieuwe zool voor de Strider skischoenen. Het resultaat is een volledig geïntegreerd teen-, voetboog- en hielsysteem, dat zorgt voor een onovertroffen grip en tractie op sneeuw, ijs en vrijwel elk obstakel dat je tijdens je avontuur tegen kunt komen.

De FW1920 collectie is de opvolging van de Strider FW1819 collectie. De FW1920 collectie bestaat uit de heren Strider 120 en 130 DYN. De Strider 120 en 130 DYN zijn in de nieuwe collectie van kleur en design veranderd. Bovendien heeft Nordica naast de Strider 115W DYN van afgelopen seizoen, nu ook een Strider 95W DYN voor vrouwen beschikbaar.

De Strider skischoen is de ultieme high-performance wandel én skischoen!