Legendarische performance

Nordica Enforcer

Na vijf jaar van testen, leren, nieuwe technologieën en luisteren naar klanten, atleten en ambassadeurs, kan Nordica eindelijk de legendarische Enforcer 100 en 93 updaten. Met meer maten en betere lengtes heeft Nordica perfectie verfijnd en grenzen verlegd voor de meest legendarische all mountain performance. Maak kennis met de nieuwe Enforcer 100 en Enforcer 94.

Op welke Enforcer van Nordica staat jouw naam? Er zijn net zoveel verschillende skiërs als dat er verschillende soorten sneeuw en terreinen zijn. Sommige skiërs houden van stijlvolle bochten op harde sneeuw, anderen geven de voorkeur aan drijven op eindeloze poeder. Je hebt skiërs die leven voor het scheuren tussen bomen en over heuvels en je hebt skiërs die liever over de piste cruisen. En dan heb je ook nog skiërs die gewoon alles willen doen. Ongeacht wat je skistijl ook is, Nordica heeft een Enforcer die je laat skiën hoe je dat wilt en waar je dat wilt.

Ontworpen voor skiërs die de hele berg omarmen, is de Enforcer de meest veelzijdige en geavanceerde lijn die Nordica ooit heeft gemaakt. Lichter, soepeler en meer in balans dan ooit, deze ski’s zijn perfect voor all mountain plezier in alle omstandigheden. Dankzij de verfijnde rocker, de true tip technologie en het met carbon verstevigde chassis, zorgt de Enforcer voor een ongekende power en stabiliteit en een soepele, levendige en makkelijke ski ervaring.

Een geschiedenis van prijzen
Jaar na jaar wordt de Enforcer bekroond als ‘go to ski’ voor all mountain plezier. Al vijf jaar uitgeroepen als ‘Best in Test’ door SKI Magazine en Editor’s Choice van vele andere magazines, is de Enforcer ontworpen voor skiërs die de gehele berg omarmen. Het is dan ook geen wonder dat de Enforcer collectie al vele prijzen in de wacht heeft gesleept en geen gebrek aan bewonderaars heeft.