Nordica Dobermann Ski Serie FW1920

“It takes a team to build every winner”.

Al zo’n 20 jaar werkt het Nordica Dobermann ontwerp team samen met de beste racers van de wereld om zo de beste ski’s te ontwikkelen. Met de nieuwe, slanke, vloeiende en snelle Dobermann ski’s overmeester je elk terrein als nooit tevoren. De Nordica Dobermann Ski Serie is ontworpen voor skiërs die naar high-performance verlangen.

De serie is gebouwd met behulp van drie jaar onderzoek en testen die zijn uitgevoerd in de sneeuw. Dankzij een aantal nieuwe technologieën bewegen de ski’s soepeler (bijvoorbeeld door de arc), zijn ze vloeiender en sneller. Bovendien heeft deze serie de nieuwe Recoil Plate, waarmee je de ski op een natuurlijke wijze kan buigen, waardoor je een rit van de piste als meer levendig ervaart. Alle ski’s in de Nordica Serie zijn gemodelleerd naar de World Cup Race ski's, maar de Dobermann Serie is gebouwd om recreatieve race competities te domineren met een uitmuntend niveau dat geen enkele andere ski kan evenaren. Met de toevoeging van titanium en de houtkern biedt de Dobermann ski de leukste manier om snel van de berg te gaan.

Binnen deze Dobermann Ski Serie is nog een aparte serie ontwikkeld, namelijk de Dobermann Spitfire. De Dobermann Spitfire ski’s zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van skiërs met verschillende niveaus en behoeften.

Of je nu een racer bent, ski instructeur of een gewone skiër, een ski uit de Dobermann familie is de beste keuze!