Nordica Family is compleet!

Met de nieuwe Pro Machine is er voor elke leest een passende skischoen

Vorig winterseizoen introduceerde het Italiaanse Nordica de revolutionaire Sportmachine, maar met de komst van de nieuwe Pro Machine is de Nordica Family pas écht compleet. Deze lichtgewicht, comfortabele all-mountain skischoen kan perfect aangepast worden aan de drager, wat zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort.

De Pro Machine biedt een onovertroffen combinatie van power en respons en geeft het gevoel van een race boot. De anatomisch gevormde shell en de 98 millimeter leest zorgt voor een onovertroffen performance en precisie.

Infrared Technologie
Ook de Pro Machine kan perfect aan de voet worden aangepast door middel van Nordica’s revolutionaire Infrared Technologie. Deze technologie kan op alle skischoenen in de Machine collectie toegepast worden. Samen met de Sportmachine, voor de sportieve skiër met een wat bredere voet en meer volume, en de Speedmachine, die optimaal past bij een wat smallere en minder volumineuze voet, is hiermee de Infrared lijn compleet.

De drie modellen hebben verschillende leesten, met elk een unieke pasvorm en performance. Hierdoor biedt Nordica voor vrijwel elke voet een perfect passende skischoen!