Omarm de tocht naar boven, overheers de afdaling

Klaar voor het avontuur met de Nordica Strider

De nieuwe familie van super lichtgewichte, high-performance Hike & Rip skischoenen is speciaal ontworpen voor fanatiekelingen die van de hele berg willen genieten. De nieuwe Strider is perfect voor iedereen die liever nieuwe lines ontdekt dan bij de oude staat te wachten. Met een lichtgewicht, modern design en een 100 millimeter leest, bieden ze de meeste voeten een perfecte out-of-the box pasvorm. De Strider maakt de tocht bergop makkelijker, zonder de performance op de afdaling te beïnvloeden.

Strider 120 DYN
De nieuwe Strider 120 DYN brengt een nieuw level van performance op de afdaling naar de hike categorie. Voorzien van een agressieve flex en een veelzijdige 100 millimeter leest, kan de schoen de moeilijkste terreinen vol zelfvertrouwen aan. Het alpine hike mechanisme maakt een bewegingsrange van 46 graden mogelijk, terwijl de ski mode zorgt voor een ongeëvenaarde power en nauwkeurigheid tijdens de afdaling. Voor een perfecte pasvorm kunnen de lichtgewicht schaal en liner volledig aangepast worden. De Primaloft isolatie houdt de voeten warm en droog. De Strider 120 DYN biedt de vrijheid waar je naar verlangt en de performance waarop je kunt vertrouwen.

Rubberen Michelin zolen
Het was niet makkelijk om een hiking schoen te maken die net zo goed hiked, als een skischoen van Nordica skiet. Daarom heeft Nordica Michelin benaderd voor het design, de ontwikkeling en de bouw van een revolutionaire nieuwe zool voor de Strider skischoenen. Het resultaat is een volledig geïntegreerd teen-, voetboog- en hielsysteem, dat zorgt voor een onovertroffen grip en tractie op sneeuw, ijs en vrijwel elk obstakel dat je tijdens je avontuur tegen kunt komen.