Perfecte passende skischoenen, wie wil dat nou niet?

Nordica maakt het mogelijk met de Infrared Technologie

Nordica’s revolutionaire Infrared Technologie maakt het mogelijk om high-performance kunststoffen via infrarood straling zodanig te verhitten, dat je ook de meest sportieve schoenen kan aanpassen aan de voet, zonder dat er een zogenaamd return-effect ontstaat. Hierdoor ben je altijd verzekerd van perfect passende skischoenen!

Bij conventionele aanpassingsmethodes worden vaak zachtere kunststoffen gebruikt, die een mindere energieoverdracht hebben. Daarnaast zullen deze, vanwege de lage temperatuur waarop gewerkt wordt, na verloop van tijd weer hun originele vorm aannemen.

Nordica’s Infrared Technologie maakt gebruik van een speciale verhittingsmethode, die het materiaal door en door verwarmt. Hierna worden, alleen op de plekken waar het nodig is, via de speciale zuignappen drukpunten eenvoudig en duurzaam weggewerkt. Hiermee pas je de schoen aan de voet aan, met volledig behoud van de sportieve prestaties!

Deze technologie kan op alle skischoenen in de Dobermann GP, GPX, Speedmachine en Sportmachine collectie (vanaf € 299,95) toegepast worden. Hiermee is de Infrared lijn compleet. Zo is er voor vrijwel elke leest en voet een perfect passende Nordica schoen!