Uitzonderlijke precisie van Nordica

Nieuw: de Speedmachine 3 BOA®

De nieuwe Speedmachine 3 BOA® van Nordica voelt zich altijd en overal thuis. Met de nadruk op comfort en prestaties, is deze all mountain skischoen voorzien van een voering en schaal die het gewicht verminderen en de krachtoverdracht verbeteren. Dankzij de combinatie van het BOA® Fit System en de Tri Force technologie kun je de pasvorm van deze skischoenen uiterst nauwkeurig aanpassen, wat zorgt voor een optimale controle en een ongeëvenaarde kracht. Of je nu bochten op geprepareerde pistes maakt of door de poedersneeuw zweeft, de Speedmachine 3 BOA® van Nordica is klaar om je dromen waar te maken.

Het BOA® Fit System biedt een prestatiegerichte pasvorm die is ontworpen om het gevoel en de responsiviteit te verbeteren, terwijl drukpunten worden verminderd door de micro aanpassingen. Het systeem zorgt ervoor dat de hiel stevig vastzit en is ontworpen om te presteren in de zwaarste omstandigheden.

Maar, de Speedmachine 3 BOA® biedt meer! Door EVA verstevigingen met verschillende hardheden strategisch in de voering te plaatsen, maximaliseert de 3 Force technologie de precisie, de ondersteuning en de laterale energieoverdracht. De 3 Force Honeycomb constructie combineert een licht, maar stijf frame dat bijzonder responsief is met een schacht en schaal van zachter kunststof. Dit zorgt voor een betere pasvorm, meer comfort, betere prestaties en juist minder gewicht.

Voor een pasvorm die volledig aan de drager is aangepast, kunnen de voering en de schaal van de Speedmachine 3 BOA® met de Infrared technologie volledig gepersonaliseerd worden.