Eerste multi-radius ski op de markt

Nieuw van Nordica: de Dobermann Multigara DC

Klaar om je ski dromen werkelijkheid te maken? Het kan met de nieuwe Dobermann Multigara DC van het Italiaanse Nordica. Gewapend met een ongelooflijke veelzijdigheid voelt deze ski zich even thuis bij scherpe bochten als bij grote, vloeiende carves. Het is dan ook geen wonder dat dit nieuwe model een favoriet is onder de piste puristen. Wist je dat dit de eerste multi-radius ski op de markt is? Hieronder vertellen we je er alles over!

Twee zielen, één ski
Het multi-radius concept van Nordica is uniek. Bij het ontwikkelen van de tips en tails is uitgegaan van de SL ski’s, terwijl de body van een GS ski is. Deze speciale features zorgen voor een betere reactietijd van rand tot rand en maken het maken van bochten makkelijker, maar zorgen tegelijkertijd voor meer stabiliteit en plezier in de bewegingen.

Steel de show met uitzonderlijke prestaties
De Double Core constructie van de Dobermann Multigara DC integreert een Pulse Core tussen twee op elkaar gestapelde houten kernen, die zijn ingesloten in twee lagen Titanal. Dit levert een uitzonderlijke kracht en precisie op, terwijl het ook zorgt voor een ongelooflijk soepele en stabiele rit. En, om je vertrouwen en controle verder te vergroten, heeft deze ski een nieuwe tweedelige plaat van zink en aluminium. Deze plaat maximaliseert de energieoverdracht bij het initiëren van bochten, terwijl hij de ski op een natuurlijke manier laat doorbuigen voor uitzonderlijke prestaties.

Nordica's Dobermann Multigara DC steelt de show – en kijkt nooit meer om.