Nieuw! The Cruise serie van Nordica

Het aanpassen van het instep volume in een fractie van een seconde

Niet zomaar een Cruise skischoen. Maar The Cruise! The Cruise serie van Nordica is ontwikkeld voor de all-mountain en sport-performance skiër. Het ontwerp van de skischoenen maakt skiën gemakkelijker, comfortabeler en helpt bij een snellere voortgang van je techniek. De schoen heeft namelijk een IVC: Instep Volume Control. Door middel van een flap op de zool van de schoen kan je het instep volume tot wel 4 mm aanpassen. Zo kan je het volume van de schoen makkelijk aan de gebruiker aanpassen.

Bovendien zijn de nieuwe The Cruise skischoenen aan de voorkant voorzien van twee zachte flappen. Wanneer je deze opent, is de opening van de skischoen dubbel zo groot. Dit vergroot het gemak van het aantrekken van de skischoenen: easy entry én easy exit!

The Cruise skischoenen met een slank, lichtgewicht vorm hebben ook een nieuwe dikkere plastic zool. Dit verbetert de duurzaamheid van de skischoen. De zolen en inserts verbeteren bovendien het loopcomfort.
Daarnaast is The Cruise series Gripwalk® Kit ready.

De Nordica The Cruise Serie is ontworpen voor skiërs die op zoek zijn naar een geweldige dag in de sneeuw met het hoogste niveau van comfort.